بازیگر نامدار سینما اکبر عبدی درگذشت

02:00۰

اکبر عبدی، بازیگر نامدار سینما، تئاتر و تلویزیون کشورمان درگذشت.

به گزارش میدان خبری: اکبر عبدی، بازیگر نامدار سینما، تئاتر و تلویزیون کشورمان در سن ۶۵ سالگی دار فانی را وداع گفت.

مسعود ده‌نمکی، کارگردان سینما و تلویزیون، خبر درگذشت زنده‌ یاد اکبر عبدی را تائید کرد.

اکبر عبدی، چهارم شهریور ۱۳۳۹ در محله نازی‌آباد تهران دیده به جهان گشود. او سال ۱۳۵۸ پس از اخذ دیپلم، فعالیت‌های هنری خود را آغاز کرد. در سال ۱۳۶۰ با بازی در مجموعه «مثل‌آباد» ساخته مرحوم رضا ژیان وارد تلویزیون شد. او اولین فیلم سینمایی‌اش را در سال ۱۳۶۳ با حضور در «جنجال بزرگ» اثر سیاوش شاکری تجربه کرد. در همین سال با بازی در مجموعه‌های تلویزیونی «محله بروبیا» ساخته داریوش مؤدبیان و همچنین مجموعه تلویزیونی «بازم مدرسه‌ام دیر شد» به کارگردانی حسین افصحی، خود را به عنوان بازیگری توانمند بر سر زبان‌ها انداخت.

عبدی در ادامه با بازی در فیلم‌های «مردی که موش شد» ساخته احمد بخشی، «اجاره‌نشین‌ها» اثر داریوش مهرجویی، «ای ایران» به کارگردانی ناصر تقوایی و «گراندسینما» به کارگردانی حسین هدایت خود را به عنوان یک کمدین تراز اول به همگان معرفی کرد.

بازی درخشان او در فیلم سینمایی «مادر» به کارگردانی علی حاتمی در کنار هنرمندان فقیدی چون عزت‌الله انتظامی و محمدعلی کشاورز از نقاط عطف کارنامه بازیگری عبدی بود. از دیگر نقش‌آفرینی‌های درخشان این هنرمند می‌توان به حضور در آثاری چون «دلشدگان» ساخته علی حاتمی، «آدم‌برفی» به کارگردانی داوود میرباقری، «اخراجی‌ها» ساخته مسعود ده‌نمکی و… اشاره کرد.

عبدی برای بازی در فیلم «مادر» توانست سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد را از هشتمین جشنواره فیلم فجر دریافت کند. او همچنین برای نقش‌آفرینی در فیلم «خوابم میاد» به کارگردانی رضا عطاران توانست سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد سی‌امین جشنواره بین المللی فیلم فجر را به خود اختصاص دهد.

زنده‌یاد عبدی کمی قبل به دلیل سکته قلبی در بیمارستان بستری و پس از بهبودی نسبی، مرخص شده بود. با وجود این، او لحظاتی قبل در منزل خود دار فانی را وداع گفت.

میدان خبری درگذشت این هنرمند مطرح و ماندگار سینما و تلویزیون کشور را به جامعه هنری ایران تسلیت می‌گوید.


962 نوشته

بدون دیدگاه

پاسخ دهید

شما باید وارد شده برای ارسال نظر.