زاکانی: عده‌ای در کشور می‌خواهند فیتیله اربعین را پایین بکشند

02:00۰

عده‌ای در کشور می‌خواهند «فیتیله اربعین» را پایین بکشند و آن را به کاروان‌های رسمی تقلیل دهند، در حالی که اربعین یک حرکت عظیم مردمی است.

به گزارش  میدان  خبری، علیرضا زاکانی، شهردار تهران در نخستین جلسه ستاد اربعین شهرداری تهران با عنوان «اذن خدمت اربعین»:

آمریکا دست‌بردار نیست و ما نیز اهل واگذاری میدان نیستیم. مسیر پیش رو دشوار خواهد بود، اما همین سختی‌ها مقدمه پیروزی است.

در ۳۵۲ محله باید ۳۵۲ مکان برای حضور و گفت‌وگوی مردم پیش‌بینی شود تا شهروندان هر شب بتوانند دیدگاه‌های خود را مطرح کنند.

عده‌ای در کشور می‌خواهند «فیتیله اربعین» را پایین بکشند و آن را به کاروان‌های رسمی تقلیل دهند، در حالی که اربعین یک حرکت عظیم مردمی است و نباید از ظرفیت اجتماعی آن کاسته شود.

امکانات بسیاری را برای خدمات‌رسانی به زائران اربعین در مرزها و خارج از کشورها در نظر گرفتیم.

عمده خدمات ما در حوزه حمل و نقل و «خدمات شهری» است.

۱۴ منطقه شهرداری تهران در مرزها و خارج از کشور خدمات رسانی می‌کنند و ۸ منطقه نیز به جاماندگان خدمت ارائه می‌کنند.

با توجه به شرایط جنگی کشور، خودمان را برای هر شرایط خاصی آماده می‌کنیم و همزمان با قدرت بیشتر در هر دو جبهه خدمات رسانی می‌کنیم.

شمال و جنوب و شرق و غرب کشور را نمی‌توان از هم تفکیک کرد

ایران یک کل یکپارچه است؛ جنوب و شرق و شمال و غرب هیچ فرقی با هم ندارند. جنگ هشت‌ساله این را مشخصا نشان داد و در تمامی شرایط و رخدادهایی که اتفاق افتاده، معلوم شده است که کل کشور یک جان و یک پیکر است و این‌ها را نمی‌توان از هم تفکیک کرد. اینکه عده‌ای، بعضا از سیر غیرخیرخواهی، موضوعاتی را مطرح می‌کنند و معلوم است که چه نیتی دارند؛ محل بحث ما نیست.

ایران یکپارچه در معرض هجوم آمریکای جنایتکار قرار گرفته و یکپارچه نیز به آن پاسخ خواهد داد.

در ابتدای جنگ رمضان و در جنگ ۱۲ روزه تهران خط مقدم بود و ما بیشترین هجمه را در تهران داشتیم. از سراسر کشور به تهران آمدند و به ما کمک کردند. امروز وظیفه ماست که با دل و جان به کمک شهروندان جنوبی عزیزمان برویم، جان‌مان را در طبق اخلاص قرار دهیم و خدمت‌گزارشان باشیم.

همین امروز صبح ما جلسه‌ای داشتیم تا امکانات و شرایطی را که داریم بسیج کنیم و به جنوب کشور کمک کنیم. این شیطنت‌ها هم نقش بر آب خواهد شد.


937 نوشته

بدون دیدگاه

پاسخ دهید

شما باید وارد شده برای ارسال نظر.