۴۳ درمانگاه تخصصی در مسیر زائران راه‌اندازی شد

03:26۰

به گزارش میدان خبری، محمدحسین زارع‌زاده، رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی، از اجرای طرح «خادمین امام شهید» در مراسم وداع و تشییع رهبر شهید ایران و از اعزام بیش از ۲۰ هزار نیروی متخصص و استقرار گسترده تیم‌های واکنش مان و درمانگاه‌های تخصصی در استان‌های تهران، قم و مشهد خبر داد.وی در ادامه بیان کرد: با توجه به برگزاری مراسم تشییع در استان‌های تهران، قم، خراسان رضوی و سایر نقاط کشور، برنامه‌ریزی‌های گسترده‌ای برای ارائه خدمات باکیفیت به شرکت‌کنندگان صورت گرفته است. تمرکز اصلی ما در این مسیر، تأمین نیروی انسانی متخصص و هم‌افزایی با مراکز مختلف است تا خدمات در قالب طرح خادمین امام شهید به بهترین نحو ارائه شود.زارع‌زاده با اشاره به نقش کلیدی بسیج در حمایت از زیرساخت‌های موجود درمانی در مراسم وداع و تشییع رهبر توضیح داد: همکاران ما در حال حاضر در کنار اورژانس تهران و شهرداری تهران حضور دارند تا نیروی انسانی لازم برای مدیریت اتوبوس‌های آمبولانسی و ایستگاه‌های امدادی را تأمین کنند. همچنین در مشهد مقدس، همکاران ما در بیمارستانی که توسط ستاد اجرایی فرمان امام و بنیاد برکت در حال تجهیز است، حضور فعال خواهند داشت.

راه‌اندازی ۴۳ درمانگاه‌های تخصصی در سراسر کشور رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی با تشریح جزئیات عملیاتی افزود: ما در راستای همکاری با معاونت سلامت سپاه و وزارت بهداشت، در تأمین نیروی انسانی بیمارستان‌های صحرایی و مراکز درمانی مستقر شده‌ایم. علاوه بر این، در راستای پوشش تخصصی نیازهای پزشکی، ۴۳ درمانگاه تخصصی در نقاط مختلف کشور برپا شده است که از این میان، ۱۸ درمانگاه در مشهد، ۴ مورد در قم و مابقی در تهران و سایر استان‌های در مسیر (از جمله سمنان) مستقر هستند.استقرار ایستگاه‌های سلامت و تیم‌های واکنش سریع وی در ادامه به توصیف سطح خدمات در سطح شهر پرداخت و گفت: بیش از ۲۰۰ ایستگاه سلامت با نمادهای مشخص در نقاط مختلف تهران دایر شده است که خدمات پزشکی و امدادی متنوعی را به شهروندان ارائه می‌دهند. همچنین بیش از ۱۰۰ تیم «واکنش مان» به صورت سیار در میان جمعیت مستقر شده‌اند تا در صورت بروز هرگونه نیاز یا فوریت پزشکی، امکان انتقال سریع و کمک به عزاداران فراهم باشد.خدمات رفاهی و اسکان زائرانزارع‌زاده با اشاره به همکاری با شهرداری تهران و امور بانوان، از تأمین تجهیزات امداد و نجات و همچنین فراهم کردن امکان اسکان و حضور بانوان در نقاط مشخص خبر داد. وی تأکید کرد: در مشهد مقدس، ظرفیت ۳۵ هزار نفره برای زائران حوزه سلامت فراهم شده و در تهران نیز برنامه‌ریزی‌های لازم برای اسکان بیش از ۶۰۰۰ نفر صورت گرفته است تا زائران بتوانند با آسودگی خاطر در مراسم شرکت کنند.
ادامه مسیر خدمت در قالب قرارگاه تابستانهرئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی در پایان خاطرنشان کرد که این اقدامات در ادامه فعالیت‌های مستمر این سازمان است و پس از پایان مراسم، خدمات جهادی در قالب «قرارگاه تابستانه» برای خدمت‌رسانی در مناطق محروم و تحت عنوان نیابت از امام شهید، تا پایان فصل تابستان با همان کیفیت ادامه خواهد یافت.

864 نوشته

بدون دیدگاه

پاسخ دهید

شما باید وارد شده برای ارسال نظر.