توکلی‌زاده: تمام ظرفیت‌های مردمی و فرهنگی تهران برای میزبانی شایسته از زائران بسیج شده است

03:005۰

به گزارش میدان خبری؛ محمدامین توکلی‌زاده، معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران، روز چهارشنبه(دهم تیرماه) با حضور در پایانه مسافربری بیهقی از روند آماده‌سازی این مجموعه به عنوان یکی از ستادهای اصلی استقبال و خدمت‌رسانی به عزاداران و شرکت‌کنندگان در مراسم وداع با رهبر شهید انقلاب اسلامی بازدید کرد.

▪️در این بازدید، آخرین اقدامات انجام‌شده برای استقرار مواکب، ایجاد زیرساخت‌های موقت خدماتی، تجهیز فضاهای رفاهی، درمانی و پشتیبانی و همچنین روند آماده‌سازی محل‌های اسکان و استراحت موقت مورد بررسی قرار گرفت. معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران همچنین از مجموعه شهروند در ضلع جنوبی پایانه بیهقی بازدید کرد؛ مجموعه‌ای که برای استقرار، پذیرایی و ارائه خدمات به بانوان، مادران و کودکان در نظر گرفته شده و در حال تجهیز است.

▪️در ادامه این بازدید معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران با اشاره به پیش‌بینی فضاهای مختلف برای خدمت‌رسانی به شرکت‌کنندگان در مراسم اظهار کرد: مجموعه واقع در خیابان ترکمنستان، در حدفاصل مصلی و مسیر تشییع، به عنوان یکی از مراکز اصلی خدمات‌رسانی در حال تجهیز است و اقدامات لازم برای مفروش کردن، مسقف‌سازی و استقرار خدمات رفاهی در آن در حال انجام است.

▪️وی با بیان اینکه با همکاری شهرداری منطقه ۱۳ حدود ۱۷ تا ۲۰ هزار مترمربع فضای مسقف در مجموعه شهروند برای پشتیبانی مراسم آماده شده است، افزود: این مجموعه پس از عملیات پاکسازی و آماده‌سازی، در اختیار ستاد خدمات‌رسانی قرار گرفته و ظرفیت مناسبی برای استقرار و ارائه خدمات خواهد داشت.

▪️معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران همچنین از برنامه‌ریزی برای تفکیک فضاهای خدماتی ویژه بانوان و آقایان خبر داد و گفت: با همکاری شهرداری منطقه ۶، بیش از ۵۰ تا ۶۰ چشمه سرویس بهداشتی در حال تجهیز است تا پاسخگوی نیاز جمعیت حاضر در مراسم باشد.

▪️توکلی‌زاده با اشاره به آماده‌سازی یکی از سالن‌های فروشگاه شهروند برای استفاده بانوان افزود: سالن سه هزار مترمربعی بخش لوازم خانگی این مجموعه به عنوان فضای استراحت و خدمات ویژه بانوان در نظر گرفته شده است. هرچند هدف اصلی، اسکان نیست، اما در صورت بروز شرایط خاص و نیاز، امکان اسکان موقت نیز پیش‌بینی شده است.

▪️وی ادامه داد: بخشی از فضاهای مجموعه نیز برای استقرار تیم‌های امدادی و درمانی تجهیز می‌شود تا امکاناتی نظیر اتاق مداوا، اتاق سرم، استقرار پزشک و خدمات فوریت‌های پزشکی در نزدیک‌ترین نقطه به محل تجمع جمعیت فراهم باشد.

▪️معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران از تقویت زیرساخت‌های تأمین آب و اقلام بهداشتی نیز خبر داد و گفت: علاوه بر مخازن موجود، مخازن جدید آب با ظرفیت هشت هزار لیتر خریداری شده و در مجموع حدود ۲۰ هزار لیتر آب ذخیره برای مراسم پیش‌بینی شده است. همچنین اقلام بهداشتی و تجهیزات مورد نیاز نیز تأمین و ذخیره‌سازی شده است.

▪️توکلی‌زاده با تأکید بر لزوم فعالیت شبانه‌روزی مراکز خدماتی اظهار کرد: فروشگاه‌ها و مراکز خدمات اصلی باید به صورت ۲۴ ساعته فعال باشند تا بتوانند پاسخگوی نیاز مردم در طول برگزاری مراسم باشند.

▪️وی با اشاره به افزایش استقبال مردم از حضور در مراسم، از توسعه برنامه‌های تغذیه خبر داد و گفت: با توجه به برآورد افزایش جمعیت، برنامه تأمین و توزیع گسترده وعده‌های غذایی در دستور کار قرار گرفته است و تلاش می‌شود به جای غذاهای حجیم، لقمه‌های سبک، قابل حمل و کم‌دورریز در مقیاس گسترده تولید و توزیع شود.

▪️به گفته توکلی‌زاده، ظرفیت تولید روزانه صدها هزار لقمه غذایی برای توزیع در مسیرهای مختلف، مساجد، مدارس، ورزشگاه‌ها و مراکز خدمت‌رسانی پیش‌بینی شده تا ضمن تسهیل تغذیه شرکت‌کنندگان، از اسراف مواد غذایی نیز جلوگیری شود.

▪️وی در پایان با اشاره به آماده‌باش کامل بخش‌های مختلف شهرداری خاطرنشان کرد: تأمین نانوایی سیار، تجهیزات پخت، امکانات پشتیبانی، سرویس‌های بهداشتی، فضاهای استراحت، خدمات امدادی و سایر زیرساخت‌های مورد نیاز در دستور کار قرار دارد تا مراسم با بهترین کیفیت و بیشترین سطح خدمات به مردم برگزار شود.


865 نوشته

بدون دیدگاه

پاسخ دهید

شما باید وارد شده برای ارسال نظر.